Henk Timmerman

Heeft een achtergrond in projectmanagement en bouwkunde. Tevens tien jaar ervaring als directeur Bouw & Techniek bij UMCG. Voor Hoffman Krul & Partners houdt Henk zich bezig met vastgoedgerelateerde vraagstukken bij woningcorporaties en is hij inzetbaar als interim-manager.

Henk, de professional

“Na meer dan 30 jaar projectmanagement, wordt ik nog steeds enthousiast van projecten met complexe en dynamische processen. Deze bieden mij een uitdaging en bij HKP sluiten ze goed aan op mijn ervaring en interesse op het gebied van de bouw, duurzaamheid en gebiedsontwikkeling”

“Ik houd er van om buiten gebaande paden te treden. Daarbij gebruik ik een gezonde dosis lef en creativiteit. Belangrijk is ook dat een project zowel voor mens als maatschappij een positieve impact moet hebben. Daar wordt ik gelukkig van.”

De visie van Henk

“Projecten zijn niets waard als er geen impact wordt gemaakt. Duurzaamheid moet hoog in het vaandel staan. Alleen zo bereik je het juiste voor mens en maatschappij.”

Henk, de mens

“In mijn vrije tijd ben ik een echte natuurliefhebber en zodoende vaak buiten te vinden. Je kunt me tegenkomen bij het vogelspotten, of aan het werk in de moestuin. Hiernaast houd ik ook van zingen. Momenteel zing ik in een klassiek koor, het Luthers Bach koor. Daarbij treed ik regelmatig op als solist in klassieke concerten. Ik kan mijn enthousiasme zodoende op vele manieren kwijt.”

“Een tijdje geleden ben ik me bezig gaan houden met de herontwikkeling van gevangenisdorp Veenhuizen, inmiddels genomineerd voor UNESCO Werelderfgoed. Daarbij heb ik bierbrouwerij Maallust opgezet.”

"