Presentaties op het corporatieplein online

Tijdens het CorporatiePlein Online van afgelopen 24 september gaf Hoffman Krul & Partners twee presentaties.

Wij waren erg blij met de grote aantallen aanmeldingen voor onze sessies, maar willen jou ook de mogelijkheid geven om de presentaties terug te kijken. Hieronder vind je de twee presentaties over Modern vastgoed beheer en De Corona innovaties die blijven.

Corona oplossingen, dit zijn de blijvers!

Nu de grootste piek rond corona is geweest is de hamvraag welke maatregelen en oplossingen de coronacrisis zelf gaan overleven. In deze sessie nemen we jullie mee in de maatregelen en oplossingen die woningcorporaties door de corona loodsen, focus daarbij op de “blijvers”: de oplossingen die een prominente rol innemen in het nieuwe normaal (als die zou bestaan).

Modern vastgoed beheer, hoe borg je dat?

De laatste jaren is het onderhoud van woningen complexer geworden. Zonnepanelen, warmte pompen en andere slimme systemen zijn daar mede verantwoordelijk voor. Maar ook de verhoudingen tussen de woningcorporaties, leveranciers en bewoners hebben andere vormen aangenomen. Maar wat betekent dat allemaal in de praktijk? En hoe houdt je alle partijen op de juiste manier aangehaakt. Daar gaat deze sessie over. Gebaseerd en geïnspireerd door een aantal begeleidingsopdrachten die wij hebben mogen uitvoeren rond het beheren en onderhouden van NOM woningen.

"