Hoffman Krul & Partners op het corporatieplein online

CorporatiePlein is al jaren dé Bedrijfsvoering, ICT en Innovatiebeurs voor woningcorporaties.

CorporatiePlein Online wordt 24 september een vakbeurs met de complete beleving van een levensecht evenement. Met nu al ruim 500 aanmeldingen van medewerkers van woningcorporaties wordt de tiende editie van CorporatiePlein direct het grootste en drukst bezochte online evenement voor woningcorporaties. Daar moet je bij zijn, dus meld je aan.

Programma

10.30 uur: Corona oplossingen, dit zijn de blijvers!

Nu de grootste piek rond corona is geweest is de hamvraag welke maatregelen en oplossingen de coronacrisis zelf gaan overleven. In deze sessie nemen we jullie mee in de maatregelen en oplossingen die woningcorporaties door de corona loodsen, focus daarbij op de “blijvers”: de oplossingen die een prominente rol innemen in het nieuwe normaal (als die zou bestaan).

14.00 uur: Modern vastgoed beheer, hoe borg je dat?

De laatste jaren is het onderhoud van woningen complexer geworden. Zonnepanelen, warmte pompen en andere slimme systemen zijn daar mede verantwoordelijk voor. Maar ook de verhoudingen tussen de woningcorporaties, leveranciers en bewoners hebben andere vormen aangenomen. Maar wat betekent dat allemaal in de praktijk? En hoe houdt je alle partijen op de juiste manier aangehaakt. Daar gaat deze sessie over. Gebaseerd en geïnspireerd door een aantal begeleidingsopdrachten die wij hebben mogen uitvoeren rond het beheren en onderhouden van NOM woningen.

"