Professioneel testen voor woningcorporaties gaat next level door samenwerking HKP en TesterSuite

Mede door de situatie rondom COVID-19 worden taken, projecten en processen bij woningcorporaties steeds meer naar online omgevingen verplaatst. Het applicatie-landschap groeit en verandert snel. Hierdoor is het professioneel testen van software en tools steeds belangrijker geworden. De kennis op dit gebied is bij woningcorporaties vaak niet aanwezig en daarom wordt gezocht naar externe expertise.

Partnership voor professioneel testen

Om woningcorporaties in bovengenoemde expertise te voorzien, zijn we een partnership aangegaan met TesterSuite. Deze samenwerking is er op gericht om woningcorporaties te ondersteunen in de professionalisering van het testproces, onder andere door advisering en ondersteuning bij de inrichting van dit proces. Daarnaast coördineren we deze processen en spelen we tevens een rol in het uitvoeren van de testwerkzaamheden.

“Dit partnership blinkt nu al uit door de sterke combinatie van testkennis (HKP) en toolkennis (Testersuite). Hiermee hebben we een sterke propositie om woningcorporaties verder te helpen in hun testvolwassenheid”

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op met Alexander Stuivenwold

Na een groot aantal jaren als gekwalificeerd auditor te hebben gewerkt, is Alexander als consultant en projectleider aan de slag gegaan. Om alle theorie en boekenwijsheid te vertalen in de praktijk.  Alexander is werkzaam geweest voor organisaties in diverse branches. De laatste jaren focust hij zich op opdrachten bij woningcorporaties en zorgorganisaties.

Alexander Stuivenwold

"