Webinar over Testen bij woningcorporaties

Beter Wonen door Beter Testen

Organisaties worden tegenwoordig steeds afhankelijker van IT. Daar waar IT vroeger diende als ondersteuning van de bedrijfsprocessen, is IT tegenwoordig een belangrijk middel om de bedrijfsdoelstellingen te behalen. IT wordt hierdoor steeds meer de ruggengraat van de organisatie. Voor woningcorporaties is dat niet anders. Dit zorgt echter voor uitdagingen. Denk aan (nieuwe) releases, (nieuwe) implementaties & migraties en steeds meer applicaties vanuit de cloud (SaaS). Dit alles zorgt voor een keten van activiteiten zoals testen, in productie nemen, releases/updates uitvoeren, (regressie)testen, changes doorvoeren, opnieuw testen, etc… De grote vraag is: hoe ga je dit hele proces managen zodat de business zo weinig mogelijk last heeft van verstoringen en dat je ook voldoet aan de eisen die je accountant stelt bij het doorvoeren van wijzigingen.

In het Webinar Beter Wonen Door Beter Testen gaan Jasper Tijsma van HKP en Frank Paymans van Testersuite in op bovenstaand vraagstuk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van best practices en jarenlange ervaring met verschillende woningcorporaties.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op met Jasper Tijsma

Is een bedrijfskundige met een informatica-achtergrond. Als Business & IT Consultant bij een IT-dienstverlener werkte Jasper voor het eerst samen met woningcorporaties. Inmiddels is hij dé ICT-kenner van Hoffman Krul & Partners en begeleidt hij onder meer ICT-aanbestedingen en -implementaties.

Jasper Tijsma

"